Gastenboek

Teken het gastenboek

Herman
Kunnen we ook foto's verwachten van het OLS 1993?
Christa Scheufens
Lieber Josef
Auf diesem Weg viele Grüße aus Mallorca.
Bin durch Zufall auf diese Homepage gelandet und wusste noch garnicht,dass du ein Agatha Christi Fan bist.
Liebe Grüße Deine Cousine Christa
jan


Kerk-TV cluster Susteren

Op zondag 15 oktober a.s. gaat Kerk-TV cluster Susteren definitief van start. Ter gelegenheid daarvan zal vanaf 11.00 uur een korte plechtigheid plaatsvinden in de kerk van de H. Johannes de Doper te Nieuwstadt, waarbij de apparatuur officieel in gebruik genomen wordt. Daarbij zal kort worden stil gestaan bij de totstandkoming en het nut van dit medium voor de minder mobiele medemens binnen en buiten het cluster Susteren.
Met Kerk-TV wordt het mogelijk om heilige missen en culturele evenementen vanuit kerken binnen het cluster Susteren via een YouTube kanaal (ktvclustersusteren) thuis in de woonkamer te volgen. Daaraan zijn geen kosten verbonden. Wel dient men te beschikken over een internetverbinding en over een smart TV, computer, tablet of smartphone. Ook met een gewone TV met een vrije HDMI-aansluiting is het mogelijk om de uitzendingen te bekijken. In dat geval is er een extra kastje nodig dat tegen kostprijs via het kerkbestuur verstrekt en aangesloten gaat worden.
De uitzendingen van Kerk-TV kunnen zowel live als achteraf bekeken worden en zullen ook buiten de thuissituatie ingezet gaan worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bejaardenhuizen en zorginstellingen. Verder kunnen overwinteraars er gebruik van maken om de band met hun parochie en woonplaats te behouden. Tenslotte kan Kerk-TV op verzoek ook ingezet worden om emigranten of familieleden die lichamelijk niet meer in staat zijn om hierbij lijfelijk aanwezig te zijn, deel te laten nemen aan uitvaartdiensten, huwelijksmissen of culturele evenementen die plaatsvinden in de diverse kerken binnen het cluster Susteren.
U kunt nu al iedere zondag om 11:00 uur de H.Mis volgen via: “ktvclustersusteren”
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het kerkbestuur van het cluster Susteren of met het parochiecomité in uw woonplaats.

giovannie
dinsdag 7 juli braderie op landgoed hommelheide. rondom het horreca plein
braderie is van 12.00 t/m20.00 uur vrije entree.
voor ieder wat +/_ 25 kramen en 60 mtr grondplaats. voor de kids is er een annimatie team.
Nan Hettinga Mohren
Oude foto's bekeken en herkende familie en veel namen en bekende plaatsen.Groeten en succes Nan.
Denise Pallandt
Hallo inwoners van Koningsbosch,

Op zaterdag 21 juni zal het Sjarabang project 2014 geopend worden. Het thema van dit jaar is ´Wat is ons heilig?´. We zijn op zoek naar creatieve mensen die ´out of the box´ denken. Wat is jullie nou eigenlijk heilig binnen jullie kern? Heb je een leuk idee om jou kern te verlevendigen deze zomer? Meld je dan nu aan!

We hebben vanuit jullie kern nog geen aanmeldingen gehad, terwijl wij (en jullie hopen we ook) het hartstikke leuk zouden vinden als jullie ook meedoen!

Heb je interesse of wil je iets meer weten over dit project, stuur dan z.s.m. je aanmelding, idee of vraag naar:

cultuurcoach@menswel.nl
Lea
Hennie van harte gefeliciteerd met je kleindochter
Jan America
Hallo

Ik heb op internet Uw site gezien,hij is heel mooi.
Ook de fotos die er op staan van alle personen uit Koningsbosch.
Mijn vraag is of er mischien mensen zijn die nog fotos van de fam Stoffels- van Wandelen hebben of eventueel hun ouders en mij daar een copie van willen toesturen.
Stoffels-van Wandelen zijn mijn groot ouders.
Ik zoek de fotos voor mijn stamboom onderzoek.

bij voorbaad dank Jan
Andre Paes
laatst weer oppe boesj geweestom graf van pap en mam te bezoeken...doet best wel pijn om het eens zo mooie klooster in mijn jeugddorp te zien vervallen111
Annie vBuggenum
Geweldige informatie over Koningsbosch.Kan fijn elke week het kerkeblaadje lezen hier in StJoost
 
1-10 van de 44
Volgende pagina >>