antoine laumen

 


GROETEN UIT ........ DEETERE...van Antoine Laumen


Wie is Antoine Laumen.
Hallo, ik ben Antoine Laumen zoon van Jac en Ine Laumen en broer van Anne-Karin Laumen. Ik heb tot 1993 “op de Boesj” gewoond.
In eerste instantie op de Haverterstraat en later op de Koestraat.
 
Waar woon je?
Ik heb “de Boesj” in 1993 verlaten en ben toen gaan samenwonen op de Zilstraat in Dieteren met Jolanda Slangen waarmee ik in 2000 ben getrouwd. Wij hebben 2 kinderen, één dochter Daphne en één zoon Ivo.


 
Opleiding na de basisschool?
Na de basisschool ben ik naar de Mavo gegaan in Echt. Daarna heb ik in Sittard de MEAO gevolgd. Na de MEAO heb ik de hbo-opleiding SPD gevolgd in Roermond.
 

Vertel iets over je werk?
Ik werk momenteel bij een woningcorporatie waar ik verantwoordelijk ben voor de oplevering van de jaarrekening en de meerjarenbegroting.
 

Nog tijd voor hobby’s?
Ik heb zeker nog tijd voor hobby’s. Mijn grootste hobby is nog altijd het voetbal. Momenteel doe ik op de zaterdag een lekker balletje trappen in het tweede veteranenteam van Susteren (hierin voetballen alleen jongens van Deetere).
Verder ben ik ook op woensdag en zaterdag actief op de voetbalvelden waar ik als jeugdleider/trainer de nieuwe talentjes, waaronder mijn zoon, nog wat van het  voetballen hoop bij te brengen.
 


Kom je nog wel eens “op de Boesj”

Ik kom nog maar zelden “op de Boesj” aangezien mijn ouders in Peij wonen en mijn zus in Nuth. De keren dat ik nog eens “op de Boesj” kom is het meestal op het voetbalterrein.
 Wil je nog iets zeggen?
Ik wil aan iedereen die ik ken de groeten doen en de makers van deze site de complimenten geven voor de manier waarop ze de Boesj onder de aandacht brengen.
 
 

 
 


Antoine bedankt.