voetbal

 

 

Zondag 8 april is familiedag op het voetbalveld, iedereen met en zonder kinderen, is welkom.
Je hoeft geen lid van de vereniging te zijn en het is gratis❗❗

 

 

 


 

 

www.Conventus03.nl

TERUG

www.Conventus03.nl

TERUG

www.Conventus03.nl

TERUG

 


 

 

Maria-Hoop / Koningsbosch november 2017

 

Betreft:             Uitnodiging algemene jaarvergadering Conventus’03

Geacht lid,

Bij deze wordt u uitgenodigd voor het bijwonen van de jaarvergadering van vv Conventus’03, welke gehouden zal worden op vrijdag 24 november, aanvang 20.30 uur, in de kantine van onze vereniging.

Afmelden bij Paul Wolfs (tel 0475-785429 / mail secretariaat@conventus03.nl) of bij een van de overige bestuursleden

 

Agenda jaarvergadering:

 

 1. Opening door voorzitter Jos Peusen
 2. Notulen vorige jaarvergadering dd. 25 nov. 2016. Deze liggen ter inzage in de bestuurskamer. 

Rondgang langs de werkgroepen

 1. Verslag werkgroep Elftalbegeleiding door Geert Peusen
 2. Verslag werkgroep Jeugd door Ronald Housmans
 3. Verslag werkgroep Sponsoring door Jack Dijcks
 4. Verslag Secretariaat door Paul Wolfs
 5. Verslag werkgroep Activiteiten door Paul Wolfs
 6. Verslag werkgroep Accommodatie door Thei Wolfs
 7. Financieel verslag door Jens Bovens
 8. Verslag kascommissie

Korte pauze 

 1. Presentielijst
 2. Bestuursverkiezing
 3. Verkiezing leden kascommissie
 4. Eventuele mededelingen
 5. Rondvraag
 6. Sluiting door de voorzitter


U een prettige jaarvergadering toewensend namens vv Conventus’03,

Paul Wolfs, secretaris
www.Conventus03.nl


TERUG

 


 

Conventus’03 nieuws

Fortuna Sittard in Maria Hoop - Koningsbosch

 

FORTUNA WINT LAATSTE OEFENWEDSTRIJD

Vrijdagavond 11 augustus heeft Fortuna haar laatste oefenwedstrijd in winst weten om te zetten. Op de prachtig verzorgde accommodatie van Conventus’03 in Maria Hoop -Koningsbosch werd SV Bergisch Gladbach 09 uit de Duitse Oberliga met 5-0 verslagen.

In de eerste helft zorgde de Portugese aanwinst Semedo voor een 1-0 voorsprong. Via Dianessy stond er een 2-0 ruststand op het scorebord. In de tweede helft scoorden Semedo en Ospitalieri al snel de 3-0 en 4-0, waarna trainer Oliseh besloot zijn team op een achttal plekken te veranderen.

In het laatste kwart van de wedstrijd wist Stokkers nog twee keer het net te vinden, maar zijn eerste was vanuit buitenspelpositie. Mede door het doelpunt van Stokkers noteerde Fortuna een 5-0 overwinning.


 

Paul Loete ALS Toernooi

Conventus’03 werd in een weinig zomerse augustus maand getrakteerd op twee prachtige zomerdagen tijdens het Paul Loete ALS toernooi. Dinsdag 22 augustus werden een zestal wedstrijden van 45 minuten gespeeld op een zonovergoten sportpark aan De Blauwe Steen. Op zaterdag 26 augustus werden tijdens de finaledag op een schitterende zomeravond eveneens 6 wedstrijden van 45 minuten gespeeld. In het kader van het tienjarige bestaan van het toernooi was voor een andere opzet gekozen. Hierdoor bleef er tot de laatste minuten spanning in de wedstrijden en kon zelfs pas na nodige rekenwerk op doelsaldo een winnaar worden aangewezen. Na 6 wedstrijden hadden namelijk zowel RIOS’31,  EVV en SC Selfkant E.V.  8 punten verzameld. Onze Duitse gasten hadden echter het beste doelsaldo +9 en werden daarmee als debutant op het toernooi direct de winnaar 2e werd Rios’31 met een doelsaldo van +5 en 3e EVV doelsaldo +4. We willen via deze weg nogmaals alle deelnemende verenigingen en vrijwilligers bedanken voor het tot een succes maken van dit toernooi.
Tekst: Paul Wolfs

Foto’s: Uwe Schlender (SC Selfkant E.V.)

 

Nieuwe Jeugdsecretaris Conventus’03

Met ingang van het seizoen 2017/2018 is Jordi Cranssen jeugdsecretaris van Conventus’03. Hij zal deze functie overnemen van Richard Scheepers, die in verband met zijn werk deze functie niet meer kon invullen. Richard, hartelijk bedankt voor je inzet voor onze vereniging.

We zijn dan ook zeer verheugd om Jordi Cranssen te mogen verwelkomen in deze functie. Jordi zal in deze functie nauw samenwerken met de Jeugdcoördinator. Hiermee creëert Conventus’03 een sterk en gecertificeerd duo dat onze jeugdafdeling weer stappen voorwaarts brengt.

Tekst: Paul Wolfs


Conventus’03 zoekt leden en vrijwilligers!

Op zoek naar een gezellig wedstrijdje voetballen op zondag of door de week samen lekker een balletje trappen, dan is Conventus’03 echt iets voor jou. Bij interesse of voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het secretariaat, of neem een kijkje op onze website en kom gerust eens langs op ons sportcomplex.

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, ook onze vereniging niet! Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die bereid zijn, in welke vorm dan ook, een bijdrage te leveren aan onze vereniging. Niet alleen omdat het noodzakelijk is om een vereniging draaiende te houden, maar ook omdat vrijwilligers uiteindelijk een belangrijk deel van het verenigingsleven bepalen. Draagt u de sport een warm hart toe, heeft u een paar uurtjes tijd en lijkt het u leuk om iets voor onze vereniging te betekenen? Neem dan contact op!

Met vriendelijke sportgroet
Conventus’03

Secretariaat Conventus’03
Dhr. P. Wolfs
Vlaskuilseweg 21, 6105 CN Maria Hoop
Tel. (0475) 785429
E-mail: secretariaat@conventus03.nl

Website: www.Conventus03.nl

 

TERUG


Fortuna Sittard – Nec (vrijdag 6 oktober 2017)

Fortuna Sittard speelt op vrijdag 6 oktober 2017 thuis tegen NEC Nijmegen.
Voor de leden en vrienden van Conventus '03 zijn er kaarten te koop tegen een gereduceerd tarief van € 5,00 per kaart.
Wil jij samen met je vriend(en) en/of vriendin(nen) deze wedstrijd bezoeken, stuur dan uiterlijk vóór 1 oktober een mailtje naar info@conventus03.nl met vermelding van het aantal kaarten. 

 

website conventus

TERUG


 

 

website


 

 

 TERUG

TERUG


 

NL DOET

Beste inwoner van Koningsbosch,

Zaterdag 11 maart vindt weer de jaarlijkse landelijke vrijwilligersactie NLdoet plaats. Conventus’03 doet net als in 2016 ook dit jaar weer mee aan deze landelijke actie met een grote klusdag.

Tijdens deze dag willen we als club ’s ochtends groot onderhoud verrichten aan onze accommodatie. Zowel binnen als buiten zijn vele werkzaamheden te verrichten om onze prachtige sportaccommodatie er weer tip top te laten uitzien.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld buiten werkzaamheden zoals;

snoeien van groen

verwijderen van ongewenste begroeiing

schilderen van dug-outs

vervangen en repareren van ballenvangers en doelnetten

en nog vele andere klusjes

of binnen werkzaamheden zoals;

         grote schoonmaak keuken

         aanbrengen videocamera’s ter beveiliging tegen inbraak

         opruimwerkzaamheden

         ect.

 

Het behouden van onze prachtige locatie kunnen we alleen realiseren met de inzet van vele vrijwilligers en deze zijn bij onze vereniging onmisbaar!

Wat zou het fijn zijn als we op 11 maart met zoveel mogelijk vrijwilligers aan de slag gaan om ons sportcomplex weer mooier te maken.  
Eventueel het zelf meebrengen van gereedschappen kan handig zijn, denk aan schoppen, bezems, etc.

We gaan klussen vanaf 9.30 tot 13.30 uur. Vele handen maken licht werk, kom daarom ook helpen! Uiteraard  wordt ook gezorgd voor een lekkere versnapering.
Graag tot zaterdag 11 maart!
Aanmelden kan via: https://www.nldoet.nl/klus/20491

Met vriendelijke sportgroet,
v.v. Conventus’03

TERUG

 

 

 

TERUG

 


 

 


 email voor hulp aan conventus

 email secretariaat

 website

 TERUG


 

Tijdens de afsluiting van het voetbalseizoen 2015-2016 werd onze wethouder Jac Dijcks en Pierre Hermans benoemd tot erevoorzitter en eresecretaris van VV Conventus 03 na een bestuurscarrière van bijna 30 jaar !

Burgemeester Jos Hessels speldde beide heren, als waardering voor hun verdiensten, het insigne op dat hoort bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Dit gebeurde onder grote belangstelling van leden van de voetbalclub, familieleden, een afvaardiging van college en griffie en een grote delegatie van Lijst Samenwerking.

Jac en Pierre, namens Lijst Samenwerking, van harte gefeliciteerd met jullie Koninklijke onderscheiding.

 

Foto's Bert Hendricks.

 

 


 TERUG

 

Nieuwsbrief zomer 2016

Conventus’03 nieuws

C-jeugd Conventus’03 kampioen:

Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus’03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende zijn om de (alcoholvrije) champagne te mogen ontkurken. Geheel in stijl maakte onze C-jeugd het af, FC Cranendonck werd met 4-0 verpletterd en het feest kon beginnen. Na een feestelijke terugreis met de spelersbus hebben de kersverse kampioenen een geweldige rondrit gemaakt op de platte kar door Maria-Hoop en Koningsbosch!


 TERUG


3e elftal Conventus’03 kampioen:

Zondag 10 april heeft het derde elftal van Conventus’03 een verdiend kampioenschap behaald, middels een 4-2 overwinning op Stevensweert. Extra knap is dat ze kampioen zijn geworden zonder één enkele wedstrijd te verliezen. Weliswaar werd de week na het kampioenschap nog verloren van Rios, waarschijnlijk zat het feest van het kampioenschap de spelers nog in de benen. Het gehele seizoen was eigenlijk een grote voetbalshow, 20 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 verliespartij en 107 doelpunten voor en 36 tegen. Dit geweldige seizoen en het kampioenschap zijn op 8 mei nog eens goed gevierd met een rondrit op de platte kar en een huldiging op de kermis in Koningsbosch.
Geslaagde NLdoet actie bij Conventus’03:

Onze voetbalclub heeft dit jaar voor de eerste keer meegedaan aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Op zaterdag 12 maart heeft een groep vrijwilligers, jong en ouder, de handen uit de mouwen gestoken en allerlei klusjes gedaan in en rondom het sportcomplex van Conventus. De kantine en de borden rond het hoofdveld hebben een grondige poetsbeurt gekregen, bankjes zijn geverfd, het groen is gesnoeid en geschoffeld, zwerfafval rondom het terrein is opgeruimd en verschillende onderhoudswerkzaamheden zijn verricht. Veel klusjes die toch zo nu en dan gedaan moeten worden komen vaak op dezelfde vrijwilligers neer. De club is daarom ook erg blij dat een enthousiaste groep vrijwilligers aan NLdoet heeft meegedaan en samen veel werk heeft verricht. Vrijwilligers nogmaals bedankt voor jullie inzet! Volgend jaar in maart zijn we als Conventus weer van de partij om mee te doen aan NLdoet.

Noteer alvast zaterdag 11 maart 2017 in de agenda voor weer een NLdoet dag bij Conventus’03.

Daarnaast is zaterdag 11 juni weer een reguliere Conventus’03 klusdag.Koninklijke onderscheiding voor Jac en Pierre:

Tijdens de drukbezochte traditionele seizoensafsluiting, is met een barbecue en een spetterend optreden van der Fliegende Holländer het voetbalseizoen afgesloten. Op deze feestelijke avond zijn de kampioenen van Conventus’03 nog eens extra in het zonnetje gezet. Het hoogtepunt van de avond was het afscheid van Jac Dijcks en Pierre Hermans. Naast het feit dat ze door Conventus’03 zijn benoemd tot Erevoorzitter en Eresecretaris, was Burgemeester Jos Hessels speciaal naar sportpark de Blauwesteen afgereisd om Jac en Pierre in het bijzijn van familie en vrienden koninklijk te onderscheiden. Met  deze onderscheiding wil Conventus’03 Jac en Pierre nogmaals bedanken voor de jarenlange inzet voor de vereniging en we hopen nog jaren van hun expertise en kennis gebruik te mogen maken.


 

Inbraak kantine Conventus’03:

In de nacht van 12 op 13 mei is ingebroken in de kantine van Conventus’03. Tussen 23.30 en 00.00 uur hebben minimaal twee onbekende inbrekers zich toegang verschaft tot de kantine. Hierbij hebben ze twee ramen en één deur volledig vernield en onze koffieautomaat ontvreemd. Het betreft een DE Koffieautomaat van het type zoals op onderstaande foto. Het serienummer van het apparaat is: M12151020107743. Mocht iemand rond  het tijdstip van de inbraak op 12 mei iets verdachts hebben gezien bij ons sportpark of onze koffiemachine te koop aangeboden krijgen, dan vernemen wij dit graag. (Voorzitter Jos Peusen 06-50425096)

 


Conventus’03  zoekt leden en vrijwilligers!

 

Op zoek naar een gezellig wedstrijdje voetballen op zondag of door de week samen lekker een balletje trappen, dan is Conventus’03 echt iets voor jou. Bij interesse of voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het secretariaat, of neem een kijkje op onze website en kom gerust eens langs op ons sportcomplex.

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, ook onze vereniging niet! Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die bereid zijn, in welke vorm dan ook, een bijdrage te leveren aan onze vereniging. Niet alleen omdat het noodzakelijk is om een vereniging draaiende te houden, maar ook omdat vrijwilligers uiteindelijk een belangrijk deel van het verenigingsleven bepalen. Draagt u de sport een warm hart toe, heeft u een paar uurtjes tijd en lijkt het u leuk om iets voor onze vereniging te betekenen? Neem dan contact op!

 

Met vriendelijke sportgroet,
Conventus’03

Secretariaat Conventus’03
Dhr. P. Wolfs
Vlaskuilseweg 21, 6105 CN Maria Hoop
Tel. (0475) 785429


Website: www.Conventus03.nl


TERUG

 

 

 Conventus’03  Paul Loete ALS toernooi!

 

Dinsdag 9 augustus gaat het Paul Loete ALS toernooi van start bij Conventus’03.
Voorafgaand is er een oefenwedstrijd tussen EVV 1 en SV Meersen 1 gepland.
Het totale programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 6 augustus 18:00:
EVV 1 - SV Meersen 1

Dinsdag 9 augustus 19.00:
EVV 2 - St Joost 1
Conventus’03 1 - Slekker Boys 1

Zaterdag 13 augustus:
17.00 uur Conventus’03 VR1 - Linne VR1
18.00 uur Slekker Boys 1 - St Joost 1
19.00 uur Conventus’03 1 - EVV 2

 

 TERUG


 

 Mei 2016

 TERUG

Mei 2016 Conventus'3-3 Kampioen.

 TERUG

 

Conventus’03

www.conventus03.nl


 


 

Klik op de afbeelding om de voorjaarsnieuwsbrief van Conventus '03 te lezen/downloaden.

 

                                    

TERUG


Geplande activiteiten 2016 Coventus’03


                   Vrijdag 29 januari 2016 – Carnavalsparty;

                   Vrijdag 12 februari 2016 – Valentijns party;

                   Vrijdag 4 of 11 maart 2016 – Dropping; (afhankelijk van het weer, bij slecht weer wordt een week doorgeschoven)

                   Zaterdag 5 maart – Conventus klusochtend

                   Vrijdag 1 april 2016 – 1 april party met bierpong;
Conventus’03  zoekt leden en vrijwilligers!

Op zoek naar een gezellig wedstrijdje voetballen op zondag of door de week samen lekker een balletje trappen, dan is Conventus’03 echt iets voor jou. Bij interesse of voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het secretariaat, of neem een kijkje op onze website en kom gerust eens langs op ons sportcomplex.

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, ook onze vereniging niet!
Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die bereid zijn, in welke vorm dan ook, een bijdrage te leveren aan onze vereniging. Niet alleen omdat het noodzakelijk is om een vereniging draaiende te houden, maar ook omdat vrijwilligers uiteindelijk een belangrijk deel van het verenigingsleven bepalen. Draagt u de sport een warm hart toe, heeft u een paar uurtjes tijd en lijkt het u leuk om iets voor onze vereniging te betekenen? Neem dan contact op!

 

Met vriendelijke sportgroet,

Conventus’03

 

Maria-Hoop-Koningsbosch.
Secretariaat
Dhr.P. Wolfs
Vlaskuilseweg 21
6105 CN  Maria-Hoop.
Tel: (0475) 785429 TERUG

 


 

Conventus’03 Maria Hoop-Koningsbosch 

Beste mensen,

Velen kennen Conventus’03 als voetbalvereniging van Maria Hoop en Koningsbosch. Voor hen die ons niet kennen.
In 2003 is een fusie tot stand gekomen tussen de voetbalverenigingen MHD  Maria Hoop en Juliana K  Koningsbosch.
Er is een nieuw sportcomplex aangelegd (tussen beide kernen) aan de Blauwe Steenweg 1.

Conventus’03 speelt momenteel in competitieverband met 2 senioren, 1 damesteam en een 45+ team.
Onze jeugdafdeling bestaat uit MiniF, 2 F-teams, 2 E-teams, 1 D-team, 1 C-team en een A-team.
Buiten het bestuur, zijn binnen onze vereniging verschillende werkgroepen actief.
Alle werkgroepen hebben een afvaardiging in het bestuur.


De laatst geformeerde werkgroep is Conventus’03 op weg naar 2020.
Deze werkgroep heeft als doel: Onze vereniging zowel bestuurlijk als sportief continuïteit te bieden.
Sportief is het streven om met minimaal 3 senioren en 2 damesteams aan de competitie deel te nemen.
Verder alle jeugdteams van A t/m mini F ingevuld te krijgen, om een gezonde doorstroming te creëren naar onze seniorenteams.


Binnen de werkgroep Jeugd, zijn enkele mensen in de weer om voor een juiste invulling van het jeugdkader te zorgen.
Met name ouders van onze jeugdleden kunnen deze werkgroep ondersteunen.


Onze vereniging telt 75 vrijwilligers. Allemaal mensen die onze vereniging een warm hart toe dragen.
Denk hierbij aan:

Scheidsrechters, grensrechters, leiders, bestuursleden, trainers(jeugd), kantinehulp en onze
“maandagmorgengroep” (vrijwilligers die elke week zorgen voor het onderhoud van onze accommodatie).
Kom eens een kijkje nemen op onze accommodatie.

Ook op het sportieve vlak zijn er mogelijkheden binnen onze vereniging.
Heb jij in het verleden gevoetbald, of wil je starten met voetballen, schroom dan niet om naar ons sportpark te komen.

Bij Conventus’03 ben je welkom.

Neem gerust contact op:
Namens bestuur:      
Jac Dijcks  (0475-302031)            
jacdijcks@hetnet.nl         
Pierre Hermans  (0475-301733)     topima@home.nl 
Ton Theunissen ( 0475-302260)    
marlyton@koningsbosch.nl

Werkgroep 2020       
Arn Knoop:          
arno.knoops@hetnet.nl           
Ramon van Heel:  
ramonvanheel@hotmail.com
Paul Wolfs:         shoarmapaul@hotmail.com          
Kay Peusen         kaypeusen@hotmail.com

Werkgroep Jeugd       
Ed Breukers:                  
eddiebreukers@home.nl                 
Maurice Mullenders:
   mmullenders@gmail.com

website conventus

 

 

TERUG