Berghoes Restaurant

 2008

 

Café Restaurant 't Berghoes

Maria Hoop (NL). Sinds 1 maart 2008 zijn Ingrid en Jan Smit de uitbaters van het gezellige eetcafé 't Berghoes in Maria Hoop.

Ingrid is geboren in Koningsbosch, zei leidt alles in het eetcafé gedeelte. 
Jan is Amsterdammer en is de kok van 't Berghoes. Ingrid en Jan hebben voorafgaan-
de aan 't Berghoes, al geruime tijd horeca ervaring waarvan ze de laatste 10 jaar hebben samengewerkt in diverse horecazaken.

't Berghoes ligt aan de Haarenderweg  aan de Nederlandse kant en aan de zijkant van de grensweg bij Haaren. 
Wij waren meteen verliefd op 't Berghoes, zijn mooie omgeving en aardige mensen.

Nu, nadat we 1 jaar onze zaak hebben kunnen we stellen dat we mede door onze inzet en van onze enthousiaste medewerkers 't Berghoes tot een bloeiendbedrijf hebben gemaakt.
In een mooi natuurgebied waar de mensen hartelijk worden onthaald en kunnen rekenen op eerlijk vers voedsel tegen een betaalbare prijs.

Voor dit vertrouwen willen we onze  gasten hartelijk bedanken. 
En voor de toekomst zullen we zeker onze inzet en enthousiasme laten gelden.

Iedereen is welkom in 't Berghoes, of u nu met de fiets, te voet met of zonder hond, te paard, koets, de auto of motor bent.
We hebben eigen parkeergelegen-heid voor alle vervoer en zelfs een omheind weiland voor de deur ter beschikking om uw paard of koets te stallen.

't Berghoes ligt temidden van een bosrijke omgeving.
Hier zijn prachtige wandel- fiets- en ruiter mogelijkheden in deze unieke omgeving van rust en schoonheid.

Warm knus en gezelligheid staan in 't Berghoes voorop, met een vriendelijke bediening die u graag van dienst is. Het is een zaak waar je gezellig kunt koffiedrinken onder het genot van een stuk "limburgse vlaai", je kunt bijkletsen met vrienden en vriendinnen of waar je kunt uitrusten van je wandeling of fietstocht.

Ook kun je er heerlijk eten alles is bereid met verse producten. Vanaf 11.00 uur kunt u wandeling maken door onze menukaart. We bieden u diverse stokbroodjes, salades, maaltijdgerechten. Voor elk wat wilt. Ook kunt u bij ins terecht voor geheel verzorgde feesten en partijtjes of koffietafels.

Als het weer het toelaat kunt u vanaf maart gebruik maken van ons terras aan de voor en zijkant van de zaak. Hier wordt een geellige sfeer gecreëerd onder oarasols en kunt u genieten van uw welverdiende rust.

Het jaar 2008 was voor ons een geweldig jaar en dit willen we graag zo voortzetten met een paar vernieuwingen. Zo zullen we per 1 april een nieuwe chefkok in dienst nemen, die Jan zal indersteunen in de keuken. Deze chefkok is onze zoon Michael Smit. Michael is al 6 jaar als chefkok werkzaam in diverse resaturans en heeft veel ervaring opgedaan. Hetgeen zal resulteter in nog meer aandacht  aan het eten waarbij we niet ons doel uit het oog zullen verliesen, nl. maaltijden bereid met verse producten tegen een aannemelijke prijs. De menukaart zullen we per 1 april 2009 veranderen, zodat er weer nieuwe lekkere gerechten voor u op tafel komen.

 

Per 1 april 2009 beginnen we met onze grensoverschrijdende huifkartocht raadpleeg hiervoor onze website www.hetberghoes.nl

 

Openingstijden:
Dinsdag tot en met Zaterdag van 11.00 uur. Zondags vanaf 10.00 uur.
De keuken is open van 11.00 - tot 21.oo uur.
Op maandag zijn wij gesloten

Graag tot ziens in onze zaak.
Ingrid, Jan en Michael.